Projekti


Jeste li znali?

Jeste li znali da je svaki Vaš projekt ili ulaganje moguće sufinancirati nekim od aktualnih instrumenata koji su povezani izravno ili neizravno EU sredstvima?

Međutim, preduvjet za svako uspješno ulaganje ili projekt je dobar poslovni plan bez obzira na to financira li se takav projekt sredstvima EU ili ne.


Jeličić revizija Vam može pomoći u pripremi i izradi dokumentacije za bilo koji projekt od aktualnih natječaja ili onih u najavi, u provedbi projekta te reviziji.


Imamo veliko iskustvo od samog početka pretpristupnih fondova (program IPA) sve do današnjih aktualnih strukturnih i investicijskih fondova za poduzetnike i proračunske korisnike. Do sada smo izradili projekte u vrijednosti preko 300 milijuna EUR, provodili projekte u vrijednosti preko 100 milijuna EUR te smo revidirali i evaluirali projekte u vrijednosti preko 2 milijuna EUR. Također, jedni smo od rijetkih konzultanata koji su bili u svojstvu evaluatora na projektima strukturnih i investicijskih fondova.


Jeličić revizija obavlja sljedeće procese vezane uz projektne prijave:

  • Priprema projektne dokumentacije za natječaje koji su povezani izravno ili neizravno sa sredstvima EU fondova (strukturni i investicijski fondovi, HAMAG, HBOR, lokalni natječaji i sl.)
  • Izrada poslovnih planova, investicijskih studija te Feasibility studija ili studija izvedivosti uz analizu troškova i koristi (CBA)
  • Provedba projekata sufinanciranih EU sredstvima (administrativno vođenje projektata i izvještavanje nadležnim tjelima). Dobivanje financijskih sredstava od strane Svjetske banke i Europske banke za obnovu i razvoj te EU fondova uvjetovano je strogom kontrolom i izradom mjesečnih financijskih izvješća.
  • Provedba postupaka javne nabave
  • Revizija EU projekata
  • Evaluacija EU projekata za nadležna Tijela

Iznad

306.472.631

EUR vrijednosti izrađenih projekata

Saznajte više

Zatražite sastanak

Jedan ste klik udaljeni od sastanka!

Zatražite ga ovdje

Nakon što smo postali dio švicarske energetske grupacije imali smo potrebu u potpunosti restrukturirati poslovanje što je zahtijevalo potporu kvalitetnog partnera za financijsku analizu, podršku u postavljanju procesa te njihovu provedbu. Danas svi ti procesi djeluju nezamislivo bez Jeličić revizije koju sada smatramo neizostavnim djelom našeg poslovanja.
Mateo Markoč
Proenergy d.o.o.
Surađujemo s uredom od samog početka poslovanja poliklinike, svi djelatnici ureda pokazuju izuzetnu profesionalnost u vođenju knjiga poliklinike ali i kreativnost i susretljivost u financijskom i poreznom savjetovanju.
Ivana Pentz
Poliklinika Fleur d.o.o.
U industriji standardizacije i certificiranja potrebna je iznimna preciznost i točnost. Dugogodišnja suradnja s Jeličić revizijom za nas predstavlja dodanu vrijednost naših standarda prema svim klijentima u nakladništvu.
Igor Kern
ABC Hrvatska

Aktualne EU novosti